aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2021

novinky

2021...

Přejeme Vám ze srdce, hezké šťastné Vánoce. 

Pohodu a klid, tak jak to má být!

Nový rok přinese ti hrsti plné štěstí! Já věřím v to a držím pěsti! K silvestru nejbližších přátel partičku, koupit kvalitnější lahvičku, trochu rozveselit hlavičku a nerozbít žádnou skleničku!

 


 

 

Naše plány se pomalu mění ve skutečnost...

Trochu jsem se bála, že nebudu doma na Vánoce :-)   Naštěstí to vyšlo perfektně :-)

Progesteron začal stoupat rychle nahoru, tak jsme vyrazily směr Belgie, aby jsme ráno 29.12.2021 mohly krýt s panem božským, opakovaly jsme ještě druhý den. 

Lovaň je překrásné město které se mi velmi líbilo :-)

 

 


 

Na tuhle návštěvu v Rösrath jsem se moc těšila. Po cestě zpět z Belgie jsme dostaly pozvání na skvělý oběd. Pořád mě ta návštěva hřeje u srdce. Náš chlapeček z vrhu ,,E" Dayo už trochu stárne a šedivý. Nemohla jsem si pro něj přát lepší domov. 


 

Lucky dostal novou hračku a je z ní nadšený! Holky vlastně také, protože je Lucky neotravuje :-D

 


 

Barney je náš kamarád, je velikej a působí na okolí drsně, ale je to ten největší dobrák. Lucky mu pořád krade hračky, Barney má vždy zásobu pešků a balónů :-) 

 


 

Máme nového otravného kámoše Buddyho. Holky jsou správné vychovatelky a Lucky prostě kámoš.Jsemráda, že si to užily i kluci Lukášek s Románkem :-) 

 


 

Nejkrásnější procházky jsou u nás u přehrady. 

Prostě relax!

 


 

Přijela Slávka s klukama a neni nic lepšího, než vyrazit na houby a na procházku. Škoda počasí, ale i tak jsme si to užily.