aktualizováno: 11.07.2023 11:16:09

Lion's Dark

2018

novinky

2018...

 

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok

 


 

Březost naší Debbie je potvrzena! Těšíme se na miminka.

 


 

Je to tady!!!

Setkání Debbie a Káji proběhlo 21. a 23.11. Vše proběhlo hladce. Oba jsou si povahově hodně podobní, nekonfliktní, prostě jim to spolu klape :-D Zakončily jsme krytí společnou večeří a chlebíčky a pádily jsme domu. Teď budem čekat na potvrzení ultrazvukem. 

 


 

Hlídání holek Irisky a Isabelky neni u nás nic neobvyklého :-D Hlavně Iriska je u nás pečená vařená. Už jsi zvykla i na Lilinku, i když ji to chvilku trvalo. Brala ji jako vetřelce a nechápala co tu dělá :-) Nezbylo ji nic jiného, než si zvyknout. Iriska zjistila, že Lilinka docela slušně běhá a že se s ní pěkně vylítá, protože ostatní na to nejsou zvědaví :-D

 

 


 

Občas k nám zajede Jasper (Inspired Charlie) se svými páníčky. Tentokrát v srpnu, týden po Hakouškovi. Je to pes z vrhu ,,I" po naší Debbie a Jackovi. Je to krasavec, dobře vychovaný a socializovaný.

 


 

Na návštěvu v srpnu přijeli Zítkovi s Hakouškem, pejsek z vrhu ,,B" po Banny a Kájovi. Ten teda vyrostl. Je to pěkný, poslušný a dobře socializovaný pes. Jsme moc rádi, že jsme s vámi mohly strávit aspoň trochu času, děkujeme! 

 


 

17.7.2018

Všechno nejlepší k 2 narozeninám!

Všem našim "G" miminkům přejeme všechno nejlepší k druhým narozeninám. Hlavně tobě Gracenko.

 


 

Nastal den "D" na který jsme čekaly a nejen my, ale taky budoucí páníčci našich štěňátek.

6.6. a 8.6. jsme byly za Kájou. Debbie a Kája na nic nečekali a ani nechodili kolem horké kaše. Byl to pro nás překvapivý fofr. Teď budeme čekat na potvrzení březosti ultrazvukem a když příroda dovolí, budeme se těšit na štěňátka.

 


 

Přišly nám skvělé zprávy z laboratoře Vemodia a.s.!

Debbie Chaitali Lion's Dark

Juvenilní myoklonická epilepsie (JME)..........N/N (zdravý homozygot)

Degenerativní myelopatie (DM).....................N/N (zdravý homozygot)

 


 

Milá návštěva z Čelakovic.

Přijel se na nás podívat tatínek našich "I" štěňátek Jack. Hezky jsme se prošly, udělaly jsme fotečky a návštěvu jsme si náramě užily :-)

 


 

Vyrazily jsme na Mezinárodní výstavu v Chemnitzu. Odvezly jsme si pěkná umístění a hlavně se za námi přijel podívat Inspired Charlie "Spike"

Více v sekci výstavy ;-)

 


 

Na venčeníčko v dubnu přijely naše holky z vrhu "I" Iriska a Isabellka  :-*

 


 

Do naší rodiny jsme přibraly ještě jednoho nového člena, je trochu chlupatější a černá. Je to takové malé Afgánské chrtisko :-)

Agalaila Daemonis Gentle "Lilinka"

 


 

24.1.2018

Dnes slaví své 5 narozeniny naše Debbie a její sourozenci. Všem přejeme jen to nejlepší k narozeninám a mnoho let po našem boku.

 


 

Dobré zprávy jsou ty, že Rhody zůstane doma. Vše se vyřešilo, rodina pomůže s Rhodym než se dá panička zdravotně do pořádku  :-)

Super a děkujeme za Rhodyho.