aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2019

novinky

2019...

 

 

Štěňátka mají nové portréty. heart

 


 

V sobotu se za štěňátky přijel podívat tatínek Jackýsek se svou paničkou Slávkou, tak se štěňátka rozhodla, že otevřou oči, aby se na tatínka také podívaly :-) Nakonec přespali do neděle, vysvětlily jsme jim, že na horách silnice kloužou a rozumné bude, když odjedou až v neděli  :-))

 


 

19.12.2019 nám příroda ukázala, že porod nejde naplánovat a Grace začala rodit dřív. Máme 8 štěňátek, 3 holčičky a 5 klučíků!


 

Grace pěkně roste bříško :-)


Můžeme se těšit na štěňátka, více v sekci vrh "K"!

 


 

Testy naší Grace dopadly dobře! Nebyla jsem nervózní, protože rodiče jsou OK, ale jistota je jistota :-)


V srpnu se nám přijel ukázat Asimek. Domluvily jsme se na hlídání a budeme se na něj těšit  :-)

Angel dala Asimkovi lekci v hrabání myšek.


Na návštěvu přijely naše holky Iriska s Isabellkou. Parádní grilovačka, posezení a venčení. Rádi jsme vás všechny zase viděly, už se těším na příště!

Iriska

Isabellka

I tak se u nás někdy venčí  :-D


 

Asimek přijel na týdenní pobyt do rodné boudy :-)

Je to malý drak a neměl problém u nás zůstat. Asimek si užíval holky a my jeho :-) a aby jsme se nenudily, tak přijel na venčení Hakoušek s páníčkama, moc děkujeme bylo to skvělé odpoledne.

Asimek

Hakouš

 

kluci spolu

 


Je tady červen a počasí už je krásné i tady na horách. Naše Lili miluje vodu a nevynechá jedinou příležitost se vykoupat. Naše dámička Angel se nenechá zahanbit a taky vlezla do vody :-)



V květnu je naše oblíbená výstava v Litoměřicích, kam se za námi přijely podívat naše holčičky Meggie z vrhu "H" a malá Jasmine z vrhu "J". Holky jsou táááák krááásnýýý :-)


Je čas se rozloučit :-(

Jsem ráda za každou chvilku navíc Jazzi, kterou jsme s tebou mohly být. Naposled si pohrát s Lili, Naposled chrnět s mamkou v pelíšku a zítra tě čeká dlouhá cesta do Holandska, kde na tebe čeká starší sestra Inaya  :-*


Čas letí a já jsem si řekla, že už je na čase uchovnit naší Grace! Už to není žádné štěňátko, jak já ji pořád vidím. Připojila se k nám i Iriska a obě holky úspěšně prošly bonitací a staly se z nich chovné feny.

Vzala jsem na socializaci malého Jazze, který je u nás déle, protože odjíždí do Holandska a musíme dodržet pravidla pro vývoz štěňátka. Je naprosto úžasný. Akorát nevím, proč jsem si nenafotila i Grace :-(   Na fotkách Iriska a Jazz.

 


V dubnu se koná výstava v Chemnitzu, který je od nás kousek. Přijela tam i Iriska z vrhu "I" a její brácha Charlie, který žije v Německu. Měla jsem tu možnost je vystavit a užít si se všemi hezký den.

Charlie                                    Grace                                           Iriska


Naše štěňátka s námi dělají vše. Přijela kamarádka s Cooprem a štěndům se to moooc líbilo. Další novej psí kámoš a hodná teta na mazlení.


Utíká to jako blázen, už je prckům 6 týdnů! Jsou úžasný, trochu zlobiví, hodně hravý, rádi se honí a provokujou velké holky, ale ty si to nenechají líbit. :-D

Štěňátka už papají granulky a různé svačinky a chystáme se na návštěvu veteriny, kde budou absolvovat první očkování, kontrolu a také tetování a čipování.

 

 


 

Venčeníčko našich chrtisek.

Setkaly jsme se na výstavě v Bindlach. Nejen, že jsme tam ztrávily pěkných pár společných chvil, ale také jsme si všichni odvezly pěkné výsledky 

 


 

24.1.2019

Dnes slaví své ŠESTÉ narozeniny náš vrh ,,D". Všem přejeme hlavně hodně zdraví, lásky a pořád plný mističky dobrůtek. Atiku a Dantíku, vám posílám pusu a pohlazení do nebíčka.

Hlavně tobě Debbinkopřejeme vše nej nej nej, jsme moc rádi, že jsi se k nám vrátila, jsi ta nejlepší holka zrzavá heart

Debbinka si k narozeninám nadělila krásná miminečka.

 


 

Štěňátka jsou na světě!

Více v sekci štěňátka/vrh ,,J"

 


 

Debbie je dnes březí 62. dní. Bříško jí vyrostlo na 90 cm. Hodně odpočívá, hrabe a připravuje se na porod, který může přijít každým dnem. Apetit ji rozhodně neopouští, sežrala by i nás :-)

 


 

Máme tady zase další rok....  

 

První příspěvek bude o naší budoucí mamině. Debbie roste, mazlí se, hodně papá, odpočívá a můžu říct, že má pohodové těhotenství. 45. den březosti měla Debbie 70 cm kolem pasu. 55 den má Debbie 85 cm.