aktualizováno: 11.07.2023 11:16:09

Lion's Dark

2007
2007...


 
Vánoce jsme strávily doma, ale Nový rok jsme jely oslavit na chatu a Tajla tam nemohla chybět! Tajla má obě chaty moc ráda, protože má spoustu volnosti. Neustále poletuje po zahradě na procházky razíme na pole, do lesa kde je super potok a samé zajímavé pachy, kde se její lovecké pudy nezapřou. Přemýšlíme o tom, že jí nebudeme držet v tomhle směru na uzdě a necháme jí zalovit (coursingový střapec). A večer, když je unavená zalehne k teplému krbu a odpočívá, protože spát jde k nám do postele i když to není žádný drobeček.
 
 



7.10.2007 u Jičína v hotelu Brada nám spadl kámen ze srdce!!! Byly jsme zde naší malou C´Haitali !!!bonitovat!!! Dopadli jsme nejlíp jak jsme mohly.
Výška: 66 cm, délka: 77 cm, obvod hrudníku: 77 cm, DKK 0/0, tělesná stavba harmonická, konstituce střední, chod pravidelný, končetiny korekt. postoj, uzavř. tlapka, ocas silný, správně nasazený, rovně nesený, hlava typická, ucho správně nasazené a nesené, chrup úplný, skus nůžkový, korektní, nos černý, oko tmavě hnědé, barva pšeničná, bílé znaky náprsenka, ridge standardní, ideální, povaha vyrovnaná a to všechno znamená CHOVNÁ 1! Samozřejmě fotečky od Markéty Novákové + jedna s bráchou C´hestrem, když obsadily kufr auta.
   

 

 

29.9.2007 jsme si vyjely na poslední výstavu v tomto roce do Jičína k hotelu Zámeček. Obstojně jsme tento výstavní rok zakončily krásným 3. místem v konkurenci 8 fen. Musím říct že tentokrát se počasí nevydařilo, byla hrozná zima a foukal vítr. Téměř všichni ridgebackové stály trochu divně!
 


22.9.2007 náš klub OSA Klášterec pořádal neoficiální závody agility. Dorazil i náš bráška C´Handler Musafah z Valdštejnských lip, který se umístil na krásném 1 místě. My jsme se umístily na 4. a na rovinkách na 2.místě.
 
    


15. a 16.9. 2007 jsme strávily příjemný a úspěšný víkend na Orlíku, kde se nám velice líbilo. Konala se zde klubová a speciální výstava ČKRR. Počasí nám přálo a oba dva dny nám svítilo sluníčko. Další informace v sekci výstavy. Přijely se za námi podívat i naši chovatelé Nováci, kteří nás podpořily a fandily nám. :-)
 
 

 
31.8.2007 jsme byly ve Zlíně u pana MVDr. Jiřího Jahody, kde jsme nechaly udělat dysplazii kyčelních kloubů. K naší velké radosti je vše v pořádku a tak jak má být :-)
rtg. DKK 0/0
Už nám zbývá jenom bonitace!
Boj s narkózou.
 


1.9.07 jsme se zúčastnily Mezinárodní výstavy v Ml. Boleslavi. Více v sekci výstavy.