aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2010

novinky...
2010...

 


 

 

 


 V chovatelské stanici KwaNyoni plánuje krásná Tajlinky sestra Carrie Ann z Valdštejnských lip svá první štěňátka.

Můžeme tuto stanici jen doporučit co se týče kvality chovu a chovatelského servisu! Více informací najdete na stránkách www.ridgeback.vesele.info 


 

Aktualizovaly jsme fotogalerii 2010 Tajlince i Angel a přidaly jsme fotky do galerií i našim klukům Aaronkovi, Avárkovi a Arčíkovi.

 


 

18.9.2010 Jsme se rozjely na klubovou výstavu KCHRR do Lukové. společnost nám dělali naše dvě dětičky Aaronek a Avárek.... (více v sekci výstavy)

 


 

 21.8.2010 se konala Krajská výstava psů v Karlových Varech. Jelikož je to od Klášterce kousek, tak jsme tam nesměly chybět......  (více v sekci výstavy)

 


Jen co nám zavolali Aaronkovo páníčci, že přijedou na víkend, hned jsme začaly plánovat co podniknem. Na sobotu jsme vybraly výšlap na hrad Hasištejn, aby se ti naši miláčci pěkně proběhli. Kopec to byl větší, než jsem si pamatovala z dětství :-)). Počasí by mohlo být trošičku lepší :-(, ale zase nám při výstupu nebylo horko. Udělaly jsme pár foteček, na hradě jsme si zašly na oběd a pak hurá zase dolu. Dolu už to šlo samo a v podhradí na nás čekal koníček, Aaronek mu dal hubana a pokračovaly jsme zase dál. 

V neděli jsme šli na prochajdu do lesa, tam se nám hafani pěkně vycachtali v rybníku, potoku a samozřejmě v bahně :-D To aby Aaronek pěkně voněl po cestě domu do Brna :-)

Aaronkova fotogalerie se rozrostla o pár nových čerstvých fotek :-))  ZDE...

Za pěkné zpestření víkendu děkujeme Aaronkovi, páníčkům Soně a Petrovi!!! 

  

                


 

 

 

 

 

 

Přišlo nám čerstvé foto našeho miminka z vrhu "A". Akorát už to není miminko, ale pořádnej a krásnej pes! Nové fotečky jsou ke zhlédnutí zde...

 

 

 

 

 

 


Je neuvěřitelné jak ten čas letí! 6.7.2009 se narodily naší Tajlince první štěňátka. Přejeme jim do dalších let poslušné páníčky :-D, spoustu dobrůtek, zábavy a hlavně zdraví!

 


Naše Tajluška je zase o rok starší :-) Naše senzační mamina dnes 19.4.2010 slaví své 4 narozeniny! Celému teamu C z Valdštejnských lip přejeme všechno nejlepší :-)


11.4.2010 jsme vyrazily na mezinárodní výstavu do Drážďan. Angel nastoupila ve třídě mladých ještě s 5 fenami a pani rozhodčí ji ocenila V 2 Res.CAJC - RRCD 2 VDH. Tajluška ve třídě šampionů V 4. Obě holky od pani rozhodčí U. Ralfe (SA) měly pěkný posudek. Na výstavě jsme se setkaly s Karolinou a tatínkem našich štěňátek Ajanim, který se umístil také na 4 místě jako naše Tajlinka :-) doprovázel je ještě Tamino V 3

 


Velké gratulace posíláme do rodné boudy! Jsme moc rádi, že jsme k tomuto úspěchu také mohly přizpět svou účastí. Gratulujeme Valdštejňáci!!!

 


 

 

Pár nových aktuálních foteček přibylo do galerie našemu Arčíkovi (fialka). Máme radost jak pěkně roste už je z něj fešák!!! Moc děkujeme za fotky!!!

Dokonce nám to nedalo a musely jsme se na Arčíka zajet podívat. Děkujeme, že jste si na nás udělaly čas a že se o Arčíka tak pěkně staráte!

Na fotky se můžete podívat ZDE

 


 

11.2.2010 Konečně jsem se odhodlala a naše štěňátka mají upravenou sekci štěňátka a každému jsem udělala fotogalerii.

Doplnily jsme holkám fotogalerie.

 


Vyrazily jsme s holkama venčit na náš oblíbený místní stadion. Tady se mi holky pěkně vyběhaj! Angel je tak štíhlá, že se protáhne plotem a ví, že tam na ní nemůže mamka Tajla a lítaj po oválu tam a zpět. 

     

 


 

 

 

Tajlušky sestra Carrie Ann z Valdštejnských lip není jenom krásná ale i hrozně šikovná!!! 16.1.2010 pod vedením paničky Dany úspěšně složila mezinárodní zkoušku lavinových prací RH-LA. Moc vám holky gratulujeme!!!

 

Ještě letos vyrazim na snowboard, moc na tom neumím, teprv se učím. Takže počítejte s tím, že se vám ozvu .

 

 


 

Na stránky jsme přidaly fotečky z porodnice najdete je zde, nebo na hlavní stránce v horním pravém rohu (fotogalerie páníčků)

 


 

 

Hned na začátek roku máme super novinku!!! Pavel s krasavcem Jackem si vyrazily 8.1.2010 na Národní výstavu do Olomouce. Posuzoval pan František Šimek. Přivezli si krásné druhé místo a pěkný posudek! My posíláme velké gratulace a díky za pěknou prezentaci a fotečky. Děláte nám velkou radost! A ještě jednu gratulaci posíláme do rodné boudy Valdštejňákům Ele taktéž k druhému místu :-)