aktualizováno: 11.07.2023 11:16:09

Lion's Dark

2008
2008...

28.12.2008 jsme opět vyrazily do Kralup nad Vltavou splnit si poslední licenční běh. C´haitali to opravdu chytlo a jsem ráda, že jí to baví! U trati je to s Tajlou k nevydržení nejradši by běžela s každým každý běh a rozhodně její řev nejde přeslechnout! Licenční běhy máme splněné doběhla jako první a střapec řádně zakousla. Druhý běh C´haitali běžela sólo, protože jí protivník odjel domu a Tajla byla pochválena od pana Holuba za velmi pěkný běh a to mě zahřálo na srdíčku :-) Pěkné zakončení roku.
    
 
 
 
Konečně jsem obdržela fotky z naší svatby,která byla 23.8.08 a naše C´haitali tam nesměla chybět! Při obřadu poslušně ležela a když měli všichni přítomní povstat Tajla se nenechala zahanbit a vstala také, jen co se zase všichni usadily Tajla už se také povalovala. Při gratulaci stíhala všem očmuchat kapsy jestli tam něco nemaj schovaného, tak koukněte sami na FOTO.



 
26.10.08 jsme jely do Kralup nad Vltavou na coursing. Řekli jsme si konečně, že to musíme zkusit! Přihlásila jsem Tajlinku rovnou na licenční běh. Měla jsem obavy, že se Tajla v půlce vrátí a nesplní, když to v životě neběžela.
Její první běh jsem byla nahlásit jako sólo, protože když je ve společnosti psů, tak samozřejmě loví hafánky co se na její vkus moc pohybují :-). Po vypuštěním za střapcem ze mě všechno spadlo!!! Nezapře se v ní, že je to lovec! Na konci dráhy dokonce střapec i patřičně zakousla. Měla jsem radost jak jí to jde.
Druhý běh jsem jí nechala běžet s protivníkem. Zjistila jsem totiž, že to neni fena, tu by si totiž nejspíš chtěla patřičně podřídit. Na startu po něm koukala, ale jak si všimla, že jí utíká střapec před očima, tak na svého soupeře dočista zapomněla a pelášila si to za střapcem soupeř nesoupeř :-D. Bohužel z jejího prvního běhu nemám žádné fotečky, protože panička je hlava děravá a nechala doma foťák.
 


 
Ještě jednou pojedeme do Polska a snad to bude naposled a budeme mít hotového šampiona! Máme za sebou pár výstav, tak se mrkněte do sekce výstavy :-) Víkend jsme strávily u nás na cvičáku na intenzivním tréninku agility.



 
Aktualizovali jsme fotogalerii a přidaly pár foteček z naší chaty, z procházky v Kláštereckém parku, kde se Tajlinka koupala v řece a protože je léto, tak se s Tajlou jezdíme koupat i na Nechranice, kde jsme pořídily pár foteček našeho vodníka :-)



 
24.5.2008 jsme vyrazily na mezinárodní výstavu do Litoměřic kde jsme se umístily na třetím místě. Foto v sekci výstavy 2008



 
26.4.2008 jsme vyrazily na Polskou výstavu v Opole, kde posuzovala česká rozhodčí Lenka Frnčová. Tato výstava se nám opravdu vyplatila a získaly jsme náš první CWC (CAC) a Res.CACIB. Máme obrouvskou radost, že se naše Tajlinka líbila a jsme na ní moc pyšní :-D Foto v sekci výstavy.
 
 



Parádní zahájení nového výstavního roku v Praze 22.3.2008. Máme obrovskou radost. První místo nám uniklo o chlup, ale nevadí máme krásné 2. místo a Res. CAC  více v sekci výstavy!