aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2014

novinky

2014...

Všem přátelům, rodině a známým přejeme klidné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový rok!!!

 

 


 

Byla nám do péče svěřena holčička z vrhu ,,D". Páníčci si jeli užít dovolenou a my jsme mohly chvilku být ve společnosti dalšího senzačního RR. Holky si to spolu užívaly každý den, hlavně sestry Debbie a Daiquiri.

Nejvíc si užívaly ranní letní procházky po louce, kde si zamilovaly koupel v rose.

Trochu jsem budila na ulici pozornost se 4 RR a jednou borderou :-))

 

 

 


 

Květnová návštěva u naší roztomilé holčičky z vrhu ,,E"

Elizabeth roste jako z vody.

 


 

 

 

 

 

 

Skvělé zprávy přišly z Mostu.

Naše velká holka z ,,B" týmu Bayonne Lion's Dark byla ve Zlíně na RTG DKK a DLK a vše dopadlo na výbornou. Dokonce sklidila obdiv pana doktora Jahody pro svou barvu a masku. Je to naše krasavice a my moooc gratulujeme a na podzimní bonitaci budeme držet palce yes

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Všem našim přátelům, známým a především rodině přejeme Veselé Velikonoce!!!

 


 

 

Dnes 19.4.2014 slaví své osmé narozeniny naše nejmilovanější C'haitali Ann z Valdštejnských lip. Přejeme ti Tajlinko všechno nej nej nej k narozeninám. Doufám, že nám budeš dělat radost po našem boku ještě spoustu let. Máme tě rádi ty náš veteráne!

 


 

V pondělí 14.3. si pro naší Elizabeth přijela panička a odvezla si ji do Prahy. Elince se trošičku stýskalo, ale zvládá to a zvyká si na nový domov. Když zrovna nespinká, tak páníčkům ukazuje co RR štěndo umí. Heike Elince poslala z Chemnitzu plyšového kámoše a Elis mu hned ukázala kdo je tu šéf.

 


 

13.4.2014 jsme si vyrazily na výstavu do německého Chemnitzu.

Tajlinka už neni nejmladší, Angel je po štěňátkách, tak jsem na výstavu vzala Debbie.

Svou první výstavu zvládla Debbie na jedničku. Překvapila mě svým vzorným chováním, nejspíš zdědila po své mamce nějaké výstavní vlohy. Pani rozhodčí posuzovala ridgebacky přísně a už i druhá místa dostávali SG, tak mě velmi překvapilo, když jsme dostaly ve třídě mladých V4. Mám velkou radost z pěkného posudku a doufám, že to bude lepší a lepší :-)

Hlavním účelem pro nás bylo setkání s přáteli a předání našeho malého úžasňáka Ekundaya.

Dayo opustil rodnou boudu jako první. Půl výstavy prospal místo toho, aby něco okoukal od starších a zkušených :-) a pak odjel s novými páníčky Annou, Janem a Lukem do Kolína. Vše zvládl na jedničku a teď terorizuje na návštěvách svého taťku Eastwooda a zbytek Heike smečky. 

 


 

Štěňátkům jsme aktualizovaly fotogalerii ZDE...

Štěňátka mají za sebou tetování a první očkování, vše zvládli na jedničku a byli moooc statečný. Druhý den přijela na kontrolu vrhu Danuše Netušilová. Pejsek je božský a standardní, fenka je nestandardní (těsný podkus), ale na kráse ji to neubírá, jinak jsou štěňátka v pořádku mají krásné ridge a červenou barvičku.

Děkuju Danuš za kontrolu vrhu, příjemnou návštěvu, fotečky a za práci kterou jsi si s nimi dala!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Dantheo Chiwambo Lion's Dark

 Tohle je pro mě nejtěžší součástí chovatelství. S obrovskou bolestí v srdci oznamuji, že na druhý břeh přešel náš druhý pejsek z ,,D" vrhu Dantheo. Zahynul po tragické autonehodě. Je mi hrozně líto, že měl tak krátký život a děkuji Anně a Janovi za lásku, kterou Dantíkovy dali když jsi ho jako půlročního pejska vzali a poskytli mu milující rodinu, kterou postrádal. Dantíku nikdy na tebe nezapomeneme! Doufám, že už tam nahoře běháš s bráchou a máš se dobře.

 


 

Nové fotečky našich malých dvojčátek.

Obě štěňátka už otevřela očička a pokouší se stavět na nožičky. Nebude dlouho trvat a budou nám doma běhat.

 

 


 

Musíme se pochlubit naší slečnou jedinečnou

Connie Lion's Dark

Děkujeme za fotečky a za to, že se nám o ní na Slovensku tak pěkně staráte.

 


 

10.2.2014 ve 4.00 - 4.25 se nám narodily dvě krásná štěňátka. Fotografie a infomace najdete v sekci štěňátka vrh "E"


 

Své první narozeniny slaví náš vrh "D", který se narodil 24.1.2013. Všem našim mimískům přejeme plné mističky, trpělivý páníčky a hlavně spoustu zdravíčka a energie do života.

 

Sestřička Debbie posílá všem svým sourozencům pusinku na čumáček!


 


 

 

 

 

 

 

Nejlepší novinkou letošního roku je,

potvrzení březosti naší Angel.

Nebude to početný vrh,

ale i tak se na štěňátka moooc těšíme.

Předpokládaný termín porodu je 11.2.2014

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Chtěla bych se ohlédnout zpět mezi svátky a poděkovat za příjemnou návštěvu Davidovi, Denise a Darlence. Vyfotit Darlenku se téměř nedá :-) pořád jenom poletuje z místa na místo a chvilku nepostojí.