aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2017

novinky

2017...

 

Veselé Vánoce a šťastný Nový rok 2018

 

C‘haitali Ann z Valdštejnských lip

Po domácky Tajlinka a Barbuška odešla na druhý břeh 6.9.2017.

Byla naše první a jedinečná. S Tajlinkou jsme prožily spoustu krásných let, po našem boku žila téměř 12 let. Díky soužití s ní, nabral náš život zajímavý směr, poznaly jsme spoustu dobrých lidí a přátel. Omotala jsi si nejen nás, ale i spoustu dalších lidí. Byla kápo celé naší smečky. Máme po Tajlince spoustu potomků a každý z nich má v sobě kousek z ní.

Nejde popsat jak moc pro nás znamenala. Vše prožívala s námi, byla pro nás oporou, vždy tu pro nás byla když nám bylo mizerně. Měla pro nás pochopení, uměla nám zvednout náladu. Ona nebyla PES, ale životní parťák. Spoustu nás toho naučila.

Strašně nám bude chybět olíznutí tou její plachtou, funění za krk když ses k nám tulila pod peřinou, spokojené bručení když dosáhla svého a byla spokojená, už si nepřijde podrbat ušiska, už nebude po jídle čekat až jí dáme olízat lžíci od konzervy. Nestoupne si před náš obličej, abychom neviděly na televizi a nebude žebrat abychom ji pustily k nám na gauč. Nepoloží mi hlavu do klávesnice nebo knihy, aby mi dala najevo, že už stačí a mám se věnovat jí. Už neuslyším její ťapání po dřevěných schodech jak se večer vkrádá k Lucince do pokojíčku, aby v plyšákách mohla hlídat její sny. Obě naše děti vzala za své od samého začátku co jsme jí je přivezly domu.

Všem nám tu budeš strašně chybět!!! Říkala jsem si, že 4 RR holky je hodně a teď mi přijde, že 3 je málo L Najednou mají tvoje holky v pelíšku moc místa. I jim je smutno a vyhlíží kde vyjdeš! Dlouho na tebe na vycházkách budu volat a otáčet se jestli tam nejsi…..

 


 

17.7.2017

Dnes slaví své první narozeniny naše miminka z vrhu "G"!

Přejeme vám všechno nejlepší, hodně zdraví, plné mističky dobrůtek a hodně šťastných let po boku svých páníčků. Všechno nej nej nej hlavně naší Grace   :-*

 


 

Další narozeniny slaví naše slečna jedinečná z vrhu "C"! Narodila se nám v pátek 13.7.2012 a přišla na svět jen ONA :-)

Connie Lion's Dark

Tak téhle slečně už je dnes pět let. Všechno nejlepší holčičko, spoustu dobrůtek, hodný páníčky a posíláme ti do Bratislavy pusinku na čumáček.

 


 

Už je tomu 8 let, kdy se v naší stanici narodil náš první vrh.

Z vrhu "A" se oficiálně 6.7. stali veteráni. Je neuvěřitelné jak ten čas letí. Pořád je vidím jak běhají po zahradě a oni už to jsou starouši :-D   Všem "ÁČKŮM" přejeme pevné zdraví a hlavně spoustu šťastných a spokojených let po boku svých páníčků.

 


 

Velmi smutné zprávy přišly z Německa.

Balisha z našeho druhého vrhu zemřela na rakovinu :-(

Držte se Helgo a Anne! Je mi to nesmírně líto.

Jestliže je láska nesmrtelná, pak doufám, že se po smrti setkáme se všemi psy našeho života. Kdyby pro nic jiného, tak pro to moře lásky, která nás spojovala.....

 


 

10.6.2017 XXV. Club show KCHRR - Vysoké Mýt0o

rozhodčí  I. Černohubová

Grace of an Angel Lion's Dark

ve třídě mladých V 2 ve velmi pěkné konkurenci 10 fen. Udělala mi Grace velkou radost, nejen umístěnín, ale také bezvadným chováním během celého dne. S Grace jsme se zúčastnily soutěže o nejlepšího plemeníka, kde jsme se s celou skupinou umístily jako první!

Krásně nás prezentovali naše děti z vrhu "I". Na jejich první výstavě se obě holčičky umístily na krasných příčkách. Děkujeme, že jste s námi vydržely celý den. Máte ještě co trénovat, ale byly jste šikovný!

Iris in Moonlight Lion's Dark

ve třídě Tiny baby VN 4

Isabell Roses Lion's Dark

ve třídě Tini baby VN 3

Na výstavě zabodoval tatínej našich ÍČEK Ch.Gunthwaite Jack Schwagger V1 CAC!

Vyfotily jsme štěnda s taťkou a poháry a také s mamkou Debbie.

 


 

Imani má nový domov :-)

 


 

Moc dlouho jsme bez štěňátek nebyly :-) 15.5. se nám vrátil pejsek Imani (šedý). Bohužel se v rodině vyskytla alergie a pro jistotu mi Imaniho vrátily. Chápu, že v tomto případě je přednější zdraví dítěte a přeju si, aby Imani brzy našel nový milující domov. Imani je krásný, šikovný, čistotný a hravý štěndo. Červeně pšeničné barvy, s černou maskou a bílými pacičkami :-)

 


 

Poslední od nás odjel úžasný pejsek jménem Charlie. Svůj nový domov našel v Německu. Je to kliďas a ke své nové rodině se docela měl, myslím že se mu líbí :-D Přejeme ti hodně lásky a spokojený dlouhý, šťastný psí život :-)

 


 

Dnes 7.5.17 nás opustil předposlední chlapeček I'll be your Maru (zelený). Doma bude mít RR kámošku Sáru, tak snad se z nich stanou kámoši a Sára ho brzy přijme za člena rodiny. Páníčci Stephan a Marcela jsou moc fajn, tak věřím že Maru bude v dobrých rukou :-)

 


 

6.5.2017 odjeli dva kluci. Jako první odjel Imani (šedý). Bude se mi po něm stýskat, byl moje malá turbo myš :-D Je to správné štěně! Přijel si pro něj páníček Karsten se svou dcerou a doma na něj čeká ještě jedna holčina a panička. Imani bude žít v Německu.

 

Odpoledne odjel do Drážďan Ian (sv. modrý). Pro Iana si přijeli velmi sympatičtí páníčci Martina a Rolf. Super je, že Ian bude mít velkou psí RR kámošku, která ho naučí veškeré lumpárny :-D

 


 

Budapešť Grand Prix CACIB Show 29.4-1.5.17

Flatcher Pride Lion's Dark

(Debbie Chaitali Lion's Dark X Ch.Avatar Cieply Dom)

Flatcher zaválel na výstavě v Budapešti a vyběhal si 1CAC, CACIB, BOS

 


 

28.4.2017 odjely další dvě holčičky.

Jako osmá a ten den první odjela dopoledne Isabellka se svou paničkou Simonou a její kamarádkou do Prahy. Isabell je šikovná a cestu zvládla na jedničku. Panička je sympaťanda a s Bellou budou parťačky :-)

Devátá nečekaně odjela Izzie (béžová). Původně u nás měla být nejdéle, ale páníčci už to nemohli vydržet a zařídili si to tak, aby pro ni mohli zajet co nejdřív :-) Izzie má super příjemnou rodinu, kde ji budou určitě moc milovat. Holčička naše se projede do Kutné Hory heart

 

Štěňátka odchází postupně a já mám radost, že si ještě některé užijeme. Nejdéle nám zůstane doma béžovka Izzie. Momentálně mám doma ještě 5 mrňousků. Debbie pořád chodí za štěndama a kontroluje jejich úbytek :-( Pro ni je určitě dobré, že nejdou pryč všichni najednou.

 

Sedmý odjel 26.4.2017 Impressive Elroi s páníčkem Petrem do Prahy. Doufám, že chlapi budou tvořit skvělou dvojku a budou dobří parťáci.

 

Šestá odjela 23.4.2017 naše krasavice (červená) Iris in Moonlight. Iris má parádní páníčky Petru a Patrika se kterými si velmi rozumíme a doufám, že nám tenhle vztah vydrží napořád ;-) Iris bude žít v Roztokách u Prahy. Je to osobnost, tak si myslím, že se k vám velmi hodí :-)

 

Pátá od nás odjela 22.4.2017 moje malá princezna Iowa Loving Soul (fialka). Páníčci si ji vezli pěkně daleko do Veselí nad Moravou. Elza zvládla cestu na jedničku a doma se rychle aklimatizovala. Velmi ji zajímá všechno co je na zahradě :-)

 

Čtvrtý kluk odjel 20.4.2017 Se svou paničkou Hankou do Rokycan, aby ji dělal v životě radost a společnost. Doma na něj čekají ještě dva kocourci, tak snad si kluci padnou do oka.

(Bohužel si s kocourkama do oka nepadli a máme ho zpět v rodné boudě.)

 

Třetí nás opustil 19.4.2017 Imperial Ajani (tm.modrý). Tenhle krásný kluk odjel do Chebu k velmi milé rodině Silovských, u kterých se nebude rozhodně nudit :-) Pořád tam bude někdo zajmavý, koho by mohl Ajani využít ke svým lumpárnám :-)

 

Druhá nás opustila 18.4.2017 se svou paničkou Kathleen naše (růžovka) Inaya in your Dreams. Inaya odjela stejně jako její sestra do Německa a bude žít v Bad Frankenhausen. Doma na ni čeká ještě páníček a dvě holčičky, které se na ni mooooc těší.

 

Nastal čas, kdy naše miminka z vrhu "I" pomalu odchází do nových domovů. Pro mě je to trochu smutné, ale na druhou stranu mě těší, že mají super páníčky a mám radost když vidím, jak se všichni na ty prcky moc těší a téhle chvíle se nemůžou dočkat.

Jako první od nás odešla Imara Leni (žlutá) 17.4.2017. Její páníčci Annemarie a Robert už na ni čekají rok a půl. Moc se na ni těšili a vybrali si u nás super parťačku do života. Leni pojede do Heldenstein a bude chodit na procházky se svou starší nevlasní sestrou Fairy Divine (Kira), díky které tihle super lidičky chtějí štěně jen po naší Debbie :-)

 

 


 

Už je to 11 let co se nám narodila naše první čubinka Tajlinka (Ch.C'haitali Ann z Valdštejnských lip). Všechno nejlepší k narozeninám tobě a všem úžasným Céčkům z Valdštejnských lip! Jsi naše jednička a vždycky budeš. S tebou to všechno začalo Děkuji, že jsi s námi a doplňuješ náš život svou oddaností a láskou. Doufám, že po našem boku budeš ještě spoustu let.

 


 

Trošku jsme doplnily fotogalerii našich štěňátek. Fotky jsou z konce 6 týdne.

 


 

Huckleberry Sweet Lion's Dark

Berry z vrhu "H" odešel do nového domova jako poslední. Panička nám napsala, že je moc ráda, že na ně počkal a my jsme rádi, že má tak skvělý domov. Do Berryho galerie jsem dala spoustu nových fotek z doby kdy byl ještě u nás a taky nějaké z nového domova heart

 

Houdini On The Run Lion's Dark

Krásnými fotkami Houdiniho nás zásobují páníčci z Berlína. Můžete je omrknout v jeho fotogalerii :-) Děkujeme za fotky i za Houdiniho ;-)

 


 

Ten čas tak letí, štěndům je pět týdnů. Už pěkně papaj granulky a jsou den ode dne krásnější a krásnější :-) O víkendu bylo krásné jarní počasí, tak si ho s námi musely užít i naši bobíci. Na sluníčku se jim moc líbilo, je to banda průzkumníků :-D  Do jejich fotogalerií jsme přidaly nové fotky.

 


 

Štěňátkům jsou 4 týdny. Mají za sebou první odčervení. Pomalu začínáme učit na kašičky, zeleninu a hovězí maso. Jsou úžasný, běhají, hrají si spolu a my je mazlíme a taky občas mučíme, třeba vážením a stříháním drápků :-D Máme radost ze super sympatických páníčků, kteří se jezdí na štěňátka koukat a mazlit je.

Přidaly jsme štěndům fotečky do jejich galerií :-)

 


 

Štěňátka mají za sebou 3 týden života. Všichni jsou kouzelní, koukají, zdokonalují svou stabilitu a pěkně chodí. Kouzelné je, jak si spolu hrají, no spíš se pokouší si hrát  :-D  Jsou lepší než kino  :-D  Už jim rostou zoubky. Debbie z těch zoubků nebude moc nadšená. Ten čas s nimi hrozně rychle utíká. Mění se před očima.

 


 

Štěňátkům jsou dva týdny. Všichni mají otevřená očička a poctivě trénují svoje nožičky :-) Vypadají jako by chodili po měsíci a to je sranda je pozorovat :-) Doplnila jsem prckům jejich fotogalerie a samozřejmě i společnou :-)

 


 

20.2.2017 přišlo u nás doma po 12 hodinách na svět 6 holčiček a 6 kluků :-)

Více informací v sekci vrh "I".

 


 

Poslední jeden volný standardní chlapeček z vrhu ,,H" stále čeká na milující náruč svého páníčka. Byly by jsme moc rádi, kdyby tenhle klidný, hravý, krásný, milý a učenlivý kluk našel své místo u někoho v rodině!!

Berry je naučený venčit se venku, chodí na vodítku, má hotové kompletní očkování včetně vztekliny, veškerou dokumentaci a průkaz původu.

Pište prosím jen vážní zájemci!

 


 

Aktualizovaly jsme fotogalerie 2016 všem našim holkám :-)

 


 

Děkujeme Anne, že nám přivezla ukázat Gamba a mohly jsme si udělat pěknou procházku a příjemné odpoledne a taky díky patří Petře a Patrikovi za milou společnost, rádi jsme vás poznaly! Na jedenáct dní mi byl do péče svěřen chlapeček z vrhu ,,H". Houdini si u nás zvykl velmi rychle, ale už nastal čas jeho odjezdu a vyrazil se svými páníčky do Berlína, tak hodně štěstí do života chlapečku náš  :-*

 


 

Naši "HÁČCI" už pomalu postupně opouštějí svou rodnou boudu. Přejeme vám do života hodně štěstí, zdraví a ty nej nej nej páníčky!

 


 

Všechno nejlepší k narozeninám přejeme našim úžasným DÉČKŮM!!!

24.1.2013 se nám narodilo 9 krásných štěňátek!!! Debbinka naše nám dělá velkou radost svou milující a mazlivou povahou, jsme rádi, že jsi s námi! Všem posíláme pusinku na čumáček   :-*  i vám kluci za duhový most  :-*  :-(

 


 

Stále máme volné některé kluky z vrhu ,,H"!!!

Jsou to krásná vyrovnaná štěňátka, opravdu povedený vrh. Štěňátka jsou socializovaná a vymazlená. Mají celodení péči a pořád je někdo mazlí :-) Naši "Háčci mají už svá jména.

Pokud hledáte parťáka do života, tak neváhejte nám napsat nebo zavolat.