aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2016

novinky

2016...

 

Všem našim známým, přátelům a celé naší rodině přejeme klidné prožití Vánočních svátků a šťastný Nový Rok!!!

 


 

Krytí Debbie a Jacka máme úspěšně za sebou. Debbinka se snažila aby jsme kryly 24.12., ale naštěstí jsme to zvládly před štědrým dnem. Lásky naše se potkaly celkem 4x, tak si myslím, že si to užili. Doufám, že na ultrazvuku budou vidět malí RR miminka. Moc se na ně těším.

 


 

Aktualizovaly jsme fotogalerii štěňátkům z vrhu ,,H". Máme stále volný některý kluky, tak se nebojte nám napsat, nebo se na ně přijet podívat. Štěňátka jsou naprosto kouzelná a je to velmi povedený vrh.

 


 

Bannynka má 10 božských štěňátek!!! 8 kluků a dvě holky. Více informací v sekci štěňátka vrh "H".

 


 

Březost Banči máme potvrzenou ultrazvukem. Máme s paničkou Naďou obrovskou radost, že to vyšlo.

Na ultrazvuku bylo vidět minimálně 8 štěňátek :-) 

Banny si užívá těhotenství, pozornost páníčků a připravuje se na porod. Pěkně se nám holčička kulatí, tak jsme zvědavý na malinký zrzounky (kolik bude holčiček, kluků, jaké budou barvy, jak budou vypadat, jaké budou mít povahy a ve finále kolik jich vlastně bude) Banny je vlastně takové kindervajčko s překvapením :-D

 

 


 

1.10.2016 jsme vyrazily do Čelákovic za Kájou. Banča hárá a nastal ten správný čas vyrazit :-) Krytí proběhlo bez komplikací a spojení jsme opakovaly. Po oba dva dny byli spojení přes 25 minut.

Více informací v sekci Štěňata vrh "H".

Nejdřív na mě Kája koukal co mu to vezu za mini nevěstu když jsem mu ukázala Grace. Jen si čuchnul a mazal hledat Banču :-) Tak se Grace musela spokojit s Jackem a počkat v jeho přítomnosti až krytí venku skončí. Jack se jí moc líbil, ani od něj nechtěla odejít. Byla to zase velmi příjemná a zábavná návštěva :-D děkujeme Slávko ;-)

 


 

Všechna štěňátka z vrhu "G" mají nové domovy a super páníčky. Všem přejeme, aby si naše štěňátko pořádně užívali, aby moc nezlobili a měli jste s nimi hlavně radosti než starosti.

 


 

Máme poslední tři standardní volná štěňátka :-) Na nového páníčka ještě čekají 2 kluci a jedna holčička.

    

 

 

 


 

9.9.2016 oslavily své první narozeniny naše štěňátka z vrhu "F".

Přejeme vám všechno nejlepší, hodně zdraví a plné mističky dobrůtek. Do dalších let vám přejeme jen ty nej zážitky po boku svých skvělých páníčků.

 


 

Velkou radost mi udělaly fotky Jacka. Je fajn se po letech podívat jak nám chlap vyrost. Jack je bráška naší Angel a naše první děťátko narozené v naší CHS.

 

 


 

Hrozně to utíká. Nebude dlouho trvat a začnou nás pomalu opouštět naše miminka. Slečna červená (Grace of an Angel) zůstane doma :-) Mrkněte na nové fotky štěňátek ZDE....

 


 

Nové zprávy přišly z Bratislavy od Havlíků. Naše slečna jedinečná Connie se má moc dobře, každý den si s páníčkem dá 7 km a jak píše páníček je Connie zdravá, čiperná, poslušná, múdra a v dobrej kondícii :-)

 


 

Náš Fredy cestoval po Francii se svými super páníčky Jarmilkou a Pepou. Děkuji za fotečky a hlavně za krásné obsáhlé emaily které píšete, vždy mi udělají velkou radost.

 

 


 

Nové fotečky našich miminek kterým už budou 4 týdny, to to utíká. Už prcci běhají a hrají si spolu.

Fotogalerie zde...

 


 

9 den otevřel jako první očiko pan hnědý a nebude trvat dlouho a otevřou očička všechny štěňátka a to začne být teprve veselé :-) Už se na to těšíme. Přidaly jsme nové fotečky štěňátkům do jejich fotogalerie ZDE...

 


 

17.7.2016 se Angel a Elvisovi narodilo 8 krásných štěňátek. 4 holčičky a 4 kluci.

 


 

Angel je březí 60. dní každým dnem očekáváme příchod štěňátek. V tomto období nepřímáme návštěvy a když budeme rodit, tak nebereme ani telefony. Je lepší nám napsat na email.

 


 

Všechno nejleší k čtvrtým narozeninám přejeme naší jedinečný holčičce z vrhu "C". Posíláme ti Connie do Bratislavy pusinku na čumáček a přejeme ti hlavně zdravíčko a plnou mističku.

 


 

Naše princezna je 50. den březí. Zvyká si na porodní bednu a odpočívá.

 

 


 

Své sedmé narozniny slaví náš první vrh ,,A". Všem přejeme hodně zdravíčka a dlouhý a spokojený život po boku svých páníčků. Z tohoto vrhu jsme si nechaly naší Angel. Máme tě moc rádi holčičko naše!!! Největší dárek si Angel schovává v bříšku a zhruba za 12 dní bude rodit své poslední dětičky.

 


 

Angel už je po 40 dnu těhotenství a už je to na ni vidět. Hlavně je na sebe opatrnější, velmi omezila pohyb, rozhýbe ji jen miska s jídlem na které má velkou chuť :-)

 


 

V neděli jsme si vyrazily na výlet do Německého Pollingu za naší holčičkou vrhu ,,F" Fairy Divine alias ,,Kira". Debbie jsme naložily do auta, Angel jsme nechaly doma, protože jsme ji nechtěly trápit 4 hodiny v autě když čeká štěňátka a ze solidarity zůstala s Angel naše důchodkyně Tajlinka :-) Škoda, že nám počasí nepřálo a pršelo, ale i přes to jsme si to užily. Kira se má moc dobře a roste jako z vody, nyní ji je 10 měsíců a měla hroznou radost, že se může proběhnout a zablbnout se svojí mamkou Debbie.

 


 

 

Debbie cvičí jógu. Neni nad to se pořádně protáhnout, klidně i ve spánku :-)

 

Naší Tajlince ke štěstí stačí málo. Pořádně se zachumlat do peřin, to je její.

 

 

 

 

 


 

Po 25 dnech jsme s Angel vyrazily na ulrazvuk.

Nejdřív jsem se nemohla dočkat tohoto dne.

Pak jsem byla nervózní z výsledku a teď se nebudu moc dočkat kolik bude holčiček a kolik chlapečků :-) 

Ultrazvukem byla potvrzena březost a teď se budeme těšit na miminka!!!

 

 


 

Mezinárodní výstava psů Litoměřice

Naše Debbie se prezentovala ve třídě otevřené v konkurenci 8 fen se umístila na krásném V4.

Tajlinka ve veteránech V1.

 


 

Angel Chaitali Lion's Dark  

x  

Ch. Kadamo It's Now or Never

 

Přišel náš čas a poslední možnost naší Angel mít štěňátka. Rozhodla jsem se, že to je poslední krytí této naší fenky a budu doufat, že nám to vyjde. Myslím, že jsme udělaly vše pro to, aby to vyšlo. U Šárky a Elvise jsme strávily týden a bylo to velmi poučné. Určitě jsem od Šárky odjela s pocitem, že mám o čem přemýšlet a rozhodně se mám ještě co učit.

 

 


 

Byly jsme s Debbie na mezinárodní výstavě v Praze.

Debbie ve třídě otevřené získala V 4. V konkurenci krásných štíhlých 10 fen jsem ani nečekala, že by se náš buřtík vůbec umístil. Tak 4 místo pro mě bylo velmi příjemným překvapením. Bohužel nemám z této výstavy fotky, protože taťka si nezapnul blesk :-)

 


 

Bayonne Lion's Dark   

x   

ICH. Ecaille Anunnaki

 

 

Štěňátka plánujeme na rok 2016/2017 vrh "H"

 

Když to půjde podle plánu bude Banny hárat přibližně září 2016, rodit bude listopad 2016 a k odběru by štěňátka byla v únoru 2017 :-)

 

 

 


 

Příroda je mocná čarodějka a má poslední slovo.

Bohužel se na ultrazvuku nepotvrdila březost Banči a na štěňátka z tohoto spojení si budeme muset počkat do příštího hárání. Je mi to nesmírně líto, hlavně kvůli zájemcům, kteří na štěňátko čekají.

Po této smutné zprávě jsem zjistila, že začala hárat Angel a v nejbližší době pojedeme krýt s Elvisem, je to moje srdcová záležitost a zlepšilo mi to náladu.

 


 

Máme krásné nové koláže k našim budoucím vrhům "G" a "H", tak se s nimi musím pochlubit.

 


 

Dnes jsme s Angel absolvovaly naší první hodinu LOVECKÉHO VÝCVIKU. Byla jsem nadšená když jsem viděla jak to naší Angel jde, což mi pak potvrdil i pan Herian. Poprvé na stopě si vedla dobře, zvládla bez problémů i dva lomy a pečlivě se držela stopy. Na konci stopy našla návnadu, což pro ní byla největší odměna. Parádně ji vyštěkala a ani se ji odtamtud nechtělo odejít :-)

Nezklamala mě ani při poslušnosti, parádně šla na vodítku i bez vodítka, budeme trénovat delší odložení a budeme se těšit na další hodiny :-)

 


 

 

 

Banny začal velmi pomalu stoupat progesteron a my jsme se začaly radovat, že pojedeme za Kájou. Kája je naprosto úžasný pes, který nás všechny okouzlil. Více informací v sekci ŠTĚŇATA/VRH "G"

Bannče a Kájovi jsme udělaly těhotenský deníček, kde můžete každý den sledovat co se děje u Banny v bříšku a jak se štěňátka vyvíjí.

 

 

 


 

Veselé Velikonoce!

Ať Velikonoce jsou dle Vašeho gusta, pomlázka ať je pěkně tlustá, všude plno smíchu a legrace, k tomu spousta dobrot na táce. Nádherné Velikonoce přejí Součkovi

 


 

Flash Butler Lion's Dark

Fredík se chodí v Děčíně socializovat a cvičit. Někde musí vybít svou energii :-) nejlépe pod dozorem trenérky, která zkrotí jeho temperament, když se nebude patřičně chovat ke svým novým kámošům. Jarmilku, Pepu a Fredíka tam naučí společné řeči :-) Fredík vám to všechno jednou vrátí až dospěje a bude z něj klidnější a vychovaný vzorný pes.

 


 

10.3.2016

A je to tady!!! Jak jsme předpokládaly Banny začala hárat podle plánu v březnu. Počítáme, že do 20 dnů nakryjeme a snad vše půjde jako po másle a vše se podaří a na konci toho maratonu se budeme těšit z malých zrzečků laugh

 


 

28.2.2016 slaví své čtvrté narozeniny náš vrh "B". Všem přejeme hodně zdravíčka, zlaté páníčky, plné mističky dobrůtek a pořádnou psí zábavu. A naší Banče držíme pěsti, aby se jí povedly její první štěňátka přes naší CHS.

 


 

Aktualizovaly jsme fotogalerii našich štěňátek z vrhu "F", kteří nám poslali své fotečky. Taky jsme aktualizovali fotogalerii našim holkám.

heart Ještě jedna důležitá aktualizace proběhla v našem plánovaném vrhu "G" a "H" heart

 


 

10.2.2016 slaví své druhé narozeniny Elizabeth a Ekundayo. 

Přejeme vám všechno nejlepší, hodně zdraví, plné mističky a ty nej nej nejhodnější páníčky.

heart Elis a Dayo nám vyrostli do krásy heart

 


 

Krásné fotky našeho štěňátka z vrhu ,,F" nám poslali páníčci Fewer Jazze. Je to krásnej kluk, roste jako z vody a je mu téměř 5 měsíců. Je vidět, že je ve své velké rodince spokojený. Děkujeme Fenclovi, že se o něj hezky staráte.

 


 

Naše krásná holčička Flare. Flare váží 23 kg a je to sportovkyně, Flare běhá coursing. Její kámoška Maila ji občas musí srovnat, ale většinou mučí Flare Mailinku :-)

 


 

V neděli jsme měly velmi příjemnou návštěvu z Prahy. Přijel se na nás podívat Barynek z ,,F" vrhu se svou rodinkou. Byly jsme se trochu projít na louce. Barynek poctivě pomáhal tetě Angel hrabat díry a lovit myšky, babičce Tajlince kousat klacky a mamce Debbie udělal radost svou přítomností, ta si s Barynkem hezky zaběhala a pohrála.

 


 

24.1.2016 slaví své 3 narozeniny náš team ,,D".

Všem našim miminkům přejeme všechno nejlepší k narozeninám, vždycky plné mističky, lahodné dobrůtky a trpělivé a milující páníčky. Posíláme pusinku na čumáček všem našim dětičkám a také myslíme na Attika a Dantíka a i jim posíláme pusinku do nebíčka.

 


 

V nové roce nám přišel milý pozdrav od naší slečny jedinečný Connie a celé její rodiny z Bratislavy. Connie už je velká dáma a je krásná.