aktualizováno: 04.04.2024 15:36:21

Lion's Dark

2015

novinky

2015...

 

Vše nejlepší do Nového roku 2016! Přejeme hodně štěstí, zdraví, lásku, mnoho objetí, úsměvů a obyčejné radosti každý den. Ať je ten nový rok lepší a klidnější než ty předchozí.

 


 

Stále máme volné standardní holčičky, holky mají výstavní předpoklady, jsou krásné a mají dobré povahové vlastnosti, jsou to naše vymazlená miminka. Volný je také jeden nestandardní kluk, který neni vhodný na výstavy, jen jako společník do života, má nádhernou hlavu a krásnou tmavě červenou barvu.

 


 

Naše holky budou zdobyt nové krásné obojky.

Konečně nám přišly nové obojky a vodítka pro naše princezny od firmy WAYO. Mohu doporučit, obojky jsou kvalitní a krásné, jen se musí počítat s delší dobou dodání pokud si tam člověk nechá dělat jméno. Je to zakázková výroba ;-)

 


 

O víkendu nás začali opouštět první miminka. Prcci jsou moooc šikovní a stateční, přechod do nových domovů zvládají parádně a já mám obrovskou radost, že mají takové páníčky. Děkuji páníčkům za zprávy o našich zrzečcích a děkuju za milé řádky.

 


 

Aktualizovaly jsme štěňátkům fotogalerii! Mají nově společnou fotogalerii, kde jsou všichni prcci pohromadě a každý štěndo má také svou vlastní fotogalerii. Štěňátkům je 8 týdnů a o víkendu se nám začnou rozprchávat první miminka do nových domovů. Budeme na ně myslet a bude se mi po nich moooc stýskat.

 

 


 

Mezinárodní výstava psů - Prague Expo Dog

Emily Robinson van de Robega

Emilka byla poprvé ve výstavním kruhu a vedla si moc dobře.

Po oba dva dny si vyběhala ve třídě štěňat VN 1. Brácha Elvísek také bodoval v sobotu VN 1

Posudek: Výborný typ, pěkná konstrukce, samičí hlava, vynikající zaúhlení, dobrá kostra, vynikající hrudník a nasazení ocasu, výborný charakter pohybu.

Děkujeme za příjemnou společnost a možnost vidět se s ostatními krásnými sourozenci.

 


 

6.10.2015 jsou naše štěňátka na světě 4 týdny. Už zkouší papat kašičky a namočené granulky. Některá štěňátka stále čekají na milující páníčky heart návštěvy jsou vítány. Aktualizovali jsme štěndům fotogalerii.

 


 

Dnes jsou naše štěňátka na světě tři týdny. Otevřeli očička, rostou jim zoubečky a pilně trénují stabilitu. Některá štěňátka stále hledají nové páníčky. Aktualizovaly jsme štěňátkům jejich fotogalerii.

 


 

Narodilo se nám krásných 12 ridgebacků, 7 pejsků a 5 feneček :-)

Debbie byla neklidná, manžel pracovně ve Švédsku, tak jsem na porod byla sama. Vzala jsem ji k sobě na gauč, kdyby náhodou něco, tak aby mě vzbudila, ale myslela jsem si že bude rodit až následující večer. Ve 3.45 hodin ráno mě vzbudilo kňučení. Ne jen mě, ale i naše další dvě holky, překvapilo kňučení, holky stály nastartovaný u gauče a poslouchali co to je a od kud to jde. Musela jsem holky zavřít a potom jsem přenesla do porodní bedny a zkontrolovala první narozenou holčičku. Byla krásná, měla jsem z ní velkou radost a hlavně jsem byla překvapená co jsem to měla pod peřinou :-) Debbinka byla moc šikovná, byla velmi klidná a o štěňátka se postarala jako zkušená rodička. Porod trval 12 hodin.

Jelikož Debbie rodila fenka, pes, fenka, pes, pes, fenka, pes, pes, fenka, pes, pes, tak jsem na konci Debbince říkala, tak teď by měla být na řadě holčička a schovávala jsem fialovou šňůrku. Po dvou hodinách se narodila poslední holčička. Pak už jsme jen odpočívaly a užívaly jsme si miminka. Hned druhý den přijela na kontrolu vrhu Dana Netušilová a miminka zkontrolovala, předběžně 3 nestandardní štěňátka. Další kontrola bude v 6 týdnech. Je to moc pěkný a povedený vrh. Jsem na tebe Debbinko pyšná a děkujeme za takovou nadílku.

 


 

Máme nakryto! Jak už to u nás bývá zvykem, naše fenky začínají hárat dřív než my počítáme :-) Místo plánovaného krytí v srpnu jsme vyrážely na krytí do Polska už na začátku července. Naštěstí jsme to stihly před dovolenou. Více informací v sekci štěňátka / Vrh ,,F"

 

 


 

Prodloužený víkend jsme si užily v Pardubicích u našich příbuzných a od tamtud jsme po dobu tří dnů dojížděly na klubovou výstavu do Vysokého Mýta. Hlavním důvodem naší účasti na této výstavě byla páteční BONITACE naší Debbinky.

K naší radosti Debbinka splnila podmínky pro uchovnění.

A jako bonus Tajlinka ve třídě veteránů V3 a Angel ve třídě otevřené V2 Res.CAC

 


 

25.4.2015 jsme jely na Mezinárodní výstavu psů do Českých Budějovic. Velký úspěch jsme slavily s naší Debbie která zazářila ve třídě otevřené a vyběhala si úžasné ocenění V1 CAC a naše C'haitali Ann ve třídě veteránů V2. Rozhodčí ze slovenska Ing. J.Matyáš.

 


 

19.4.2015 slaví své 9. narozeniny naše Tajlinka! Všechno nejlepší holčičko naše, máme tě moc rádi a jsme šťastni, že taková psí dáma jako TY je členem naší rodiny. Přejeme ti pevné zdraví a ať ti ten elán co máš dlouho vydrží!!!

 

 

 


 

 

 

 

 

8.4.2015 přišla dobírka ze Zlína na kterou jsem tak netrpělivě čekala. Byl to měsíc plný nervozity a o to větší mám radost z výsledků.

 

Debbie C'haitali Lion's Dark

parádní výsledky RTG DKK A/A a DLK 0/0

 

 

Už nic nebrání BONITACI v květnu :-)

 

 

 

 

 

 


 

Veselé Velikonoce!

 


 

S naší nejmladší Debbie jsme byly na RTG a netrpělivě čekáme na výsledky ze Zlína. Chystáme se na výstavu do Českých Budějovic v dubnu a pak na klubovku KCHRR v květnu a na Bonitaci. Snad nám to vše vyjde a budou štěňátka :-)

 


 

Všechno nejleší k narozeninám našim Déčkům!!!

24. ledna před dvouma rokama se nám narodilo 9 krásných štěňátek. Do života jim přejeme hodně zdraví, hodný a trpělivý páníčky a spoustu dobrůtek. Dantíkovi a Attikovi posílám do nebe vzpomínku a pusinku na čumáček.